матраци Елите Пловдив

Хотелско обзавеждане – лукс и комфорт за вашите гости

 

Ако матраците за дома отговарят на най-високите изисквания, придобиват се за дълъг период с перспектива за интензивна експлоатация, то продукцията за хотелите е значително по-проста. Хотелските матраци безусловно трябва да бъдат качествени, относително устойчиви, хигиенични и удобни. Макар, че не е по-маловажно да са икономични. Трябва да се отбележи, че в хотелската стая човек прекарва само няколко нощи, затова за създаване на нормални условия на нощувка е достатъчен и не скъп матрак. Важно е спалното бельо да притежава атрактивен външен вид, да е сухо и чисто. Матраците за хотелите е необходимо да се обновяват по-често, а закупуването им е в големи партиди. Ето затова в дадения случай стойността на стоката е на преден план. За нашите клиенти от областта на хотелиерството ние препоръчваме матраци изработени от зависими пружини с чембер /метални пръстени, които държат пружиният пакет/, бонел система, ортопедичните им модификации или безпружини матраци.

Избирайки матрак за хотела, вие може да се спрете на двулицев матрак модел „Стандарт” претежаващ средна твърдост и висока устойчивост. Бонел системата (непрекъснатата пружина) представлява един цял пакет, който не позволява скъсване и деформация. Пакетът е облицован с двуслойна твърда и мека термовата. Пружинният блок е поставен в дунапренова кутия, за да придаде форма на периметъра на ортопедичния матрак. Матракът е с лятна и зимна страна,въртящ се според сезона. Дебелината му е 18 см. Този модел е на сравнително достъпна цена за качествата, които притежава. Друг модел, който фирма „Елите” предлага за хотелско оборудване е модел „Конфор” – отново непрекъсната бонел система с метални пръстени,височина 20 см. Той ще подари на гостите ви неповторима почивка. Комбинацията с подматрачната ни твърда основа – база ще направи спалния комплект със завършен и перфектен вид. Базата е изработена от ПДЧ материал, обвит със слой полиуретан и тапицирана с капитонирана дамаска. Височината й е 20 см. , а крачетата са с височина 5 см. За размери с ширина над 144см подматрачната основа се изработва от две части-така лесно се предвижва в помещението, улеснява се и почистването. Каквито и продукти да изберете за вашето хотелско обзавеждане,доверявайки се на качеството и дългогодишния опит на фирма „Елите” ние ви обещаваме, че ще останете доволни, а гостите ви – очаровани. А ето и малка част от тези, които ни се довериха:

Х-л „Шератон” – София; Х-л „Панорама” – Пампорово; Х-л „Света Елена” – Пампорово; Х-л „Преслав” – Златни пясъци; Х-л „Естрея” – Св.Св.Константин и Елена; Х-л „Роял Бей” – Елените; Х-л „Орбита” – Слънчев бряг; Х-л „Астория” – Слънчев бряг; Станция на Министерски съвет – Банкя; Х-л „Луна” – Златни пясъци; Х-л „Лотос” – Слънчев бряг; Х-л „Афродита” – Несебър; Х-л „Калиакра палас” – Златни пясъци; Х-л „Трапезица роял” – Златни пясъци; Х-л „Еделвайс” – Златни пясъци; Х-л „Лагуна парк” – Слънчев бряг; Х-л „Славянски” – Слънчев бряг; Х-л „Чайка” – Велинград; Х-л „Балкан” – Габрово; Х-л „Метропол” – Пловдив; Х-л „Евридика” – Несебър; Х-л „Биляна Бийч” – Слънчев бряг; х-л „Олимп” – Велинград, х-л Севън хилс – Пловдив, х-л Верея – Стара Загора, Лагуна Парк – Слънчев Бряг, Х-л „Роза” – Чепеларе, Почивна станция на Козлодуй и

матраци Елите Пловдив

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.